Sajamski štandovi

Sajamski štandovi

TROUBLEMAKER PRODUCTION je specijalizovao jedan od svojih timova za izradu sajamskih štandova za razne sajamske nastupe kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Našim klijetima smo gradili štandove u svim svetskim metropolama: Moskva, New York, Nica, Vienna, Hamburg, Madrid, Minhen, Prag, Paris, Zagreb, Ljubljana…U mogućnosti smo da Vam predstavimo štandove koji su nastali po našim idejama (tzv. autorske  štandove) ili su nastali po željama naših klijenata. Svi štandovi su rađeni po sistemu "ključ u ruke".

 

U okviru sajamskih nastupa možemo Vam ponuditi:

AUTORSKE ŠTANDOVE

dizajn, izradu (sve vrste radova), opremanje štandova (nameštaj i cvetni aranžmani) i demontažu. Naši štandovi mogu biti napravljeni od gipsa, iverice, medijapana, modernih materijala sa elementima  klirita, gvožđa, aluminijuma, stakla, plastike…ili ćete se odlučiti za jedan od naših “izlivenih” štandova koje Vam mi jedini na ovim prostorima nudimo.Naša ponuda podrazumeva i sve vrste molersko-farbarskih radova kao i izradu preko 200 različitih efekata na gipsanim zidovima koji ce učiniti da se Vaš štand razlikuje i istakne među velikim brojem izlagača.

Štandovi ovog tipa mogu biti klasični-prizemni ili na nekoliko spratova,sa ili bez galerije….

Uz ovo kao posebnu ponudu od nas možete dobiti i predlog za ketering i hostese.

IZLOŽBENI PROMO ŠTANDOVI I PULTEVI

Nudimo Vam dve vrste štandova i pulteva koji ce Vam služiti kako za Vaše promocije u zatvorenom prostoru tako i za promocije na otvorenom.Bez obzira da li se odlučite za neke od naših TIPSKIH štandova ili za štand koji će biti pravljen tematski za Vašu kompaniju garantujemo postojanost i praktičnost-tako da ćete na malom prostoru dobiti sve uslove za savršenu reklamu vaših proizvoda ili usluga.

SPOLJAŠNJI  ŠTANDOVI

su jedan od naših predloga za promociju Vaše firme na otvorenom prostoru.Ovakave tipove štandova izrađujemo od vodootpornih materijala sa specijalnim zaštitama od vremenskih nepogoda i sunca.Uz postavljanje spoljašnjih štandova obezbeđujemo čitavu vodovodnu i elektro infrastrukturu,rashladne uređaje odnosno uređaje za zagrevanje ovakvih prostora.

BRENDIRANJE SAJAMSKIH HALA

podrazumeva isticanje Vašeg brenda na bilo kojoj površini ili visini sajamskih hala.

U okviru brendiranja hala tokom sajamskih manifestacija možemo Vam ponuditi: prozorsku ili podnu grafiku,isticanje Vašeg brenda uz pomoć arki,dancera,helijumskih balona u bilo kojoj veličini ili cepelina koji mogu kružiti po sajamskoj hali ili oko nje.

Možemo Vam obezbediti i postavljanje i izradu reklama na svim mestima u okviru sajma (u prolazima između hala,brendiranje bandera,postavljane i izrada zastava…). 

 


Vesti

 Firma TROUBLEMAKER je bila angazovana od strane Vlade Azerbedzana i...
 Ove godine na sajmu gradjevine kompanija TROUBLEMAKER je zahvaljujuci...
Firma TROUBLEMAKER je proizvela i montirala prodajno mesto za svetski poznat...
 Ove godine firma TROUBLEMAKER postavlja novi rekord. Na sajmu...
 Finska kompanija TIKKURILA kupila je domaću kompaniju ZORKA...

Humanitarni rad

Poslujući sa gigantskim
firmama došli smo na ideju
da deo sredstava koji bi
odvojili za svoj marketing preusmere
na donacije za UNIVERZITETSKU
DEČIJU KLINIKU u Tiršovoj ulici i
sličnim ustanovama kojima je pomoć
neophodna. Opširnije...

Kontakt telefoni

Glavni producent:
Bojan Veličković
065-444-777-8

Izvršna produkcija:
Miljana Veličković 066-232-425
Tel./fax: 011/40-72-571
Web formular...

Podaci firme

Troublemaker production d.o.o.
Ibarska 13, 11000 Beograd,
Republika Srbija
Matični broj -20663758
PIB -106705139,  ŽR - 106-339677-30
Email: office@troublemaker.rs
Site: www.troublemaker.rs
Download...